Politica de confidentialitate

Această politică de confidențialitate vă informează despre informațiile pe care le colectăm de la dvs. atunci când utilizați site-ul nostru. În colectarea acestor informații, noi acționăm în calitate de operator de date personale și, prin lege, suntem obligați să vă furnizăm informații despre noi, despre scopul și modul în care folosim datele dvs. și despre drepturile pe care le aveți asupra datelor dvs. personale.

1. Cine suntem noi?


Numele organizației: ATELIER - DIGITAL AGENCY SRL
Număr înregistrare Registrul Comerțului: J40/6961/09.06.2015
Cod unic de identificare: 34626603
Adresă: Calusei 59, Sector 2, Bucuresti, Romania
E-mail: info@cartecumine.ro

Pentru a contacta responsabilul cu protectia datelor trimiteti un email pe adresa info@cartecumine.ro

2. Cum folosim informațiile dvs.?


1) Date salvate in baza de date a serverului:
IP
Nume
Email
Adresa
Telefon

2) Date salvate in baza de date a procesatorului de plăți online, Paylike: IP
Nume
Email
Adresa
Telefon

Utilizăm aceste informații pentru a procesa și a livra comanda dvs. Putem să vă trimitem un e-mail doar în scopul comunicării privind comanda, pentru a ne asigura că veți primi comanda in cele mai bune condiții. Comanda dvs. este stocată și procesată. Nu folosim informațiile furnizate de dvs. pentru a lua decizii automate care ar putea să vă afecteze, nu trimitem informatiile dvs. terților, nu vindem datele dvs. Menținem datele venite din comenzi timp de trei ani, în mod securizat pe serverul nostru.

Pentru a contacta procesatorul de plată, puteți accesa următorul link: www.paylike.io

3. Drepturile dvs. ca persoană vizată


Ne puteți întreba ce informații avem despre dumneavoastră și ne puteți cere să le corectăm dacă sunt inexacte. Dacă v-am cerut consimțământul dvs. pentru a procesa datele personale, puteți retrage acest consimțământ în orice moment.
Dacă prelucrăm datele dvs. personale pentru a îndeplini un contract sau în temeiul consimțământului, puteți să ne cereți să vă oferim o copie a informațiilor într-un format care să poată fi citit, astfel încât să îl puteți transfera altui furnizor.
Dacă prelucrăm datele dvs. personale pe bază de consimțământ sau de interes legitim, puteți solicita ștergerea datelor dvs.
Aveți dreptul să ne cereți să nu mai folosim informațiile dvs. pentru o perioadă de timp dacă credeți că nu facem acest lucru în mod legal.
În cele din urmă, în anumite circumstanțe, puteți să ne cereți să nu luăm decizii care să vă afecteze utilizându-vă prelucrarea automatizată sau profilarea.
Pentru a trimite o solicitare privind datele dvs. personale prin e-mail, poștă sau telefon, utilizați informațiile de contact furnizate mai sus în secțiunea Cine suntem noi în această politică.

4. Dreptul tău de a depune plângere


Dacă aveți o plângere cu privire la utilizarea de către dvs. a informațiilor dvs., am prefera să ne contactați prima oară pe noi, pentru a putea remedia în mod amiabil cererea. Cu toate acestea, puteți, de asemenea, să contactați Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal pentru Informații prin intermediul site-ului lor la www.dataprotection.ro sau să le scrieți la adresa:
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania

5. Actualizări la această politică de confidențialitate

Revizuim regulat și, dacă este cazul, actualizăm periodic această politică de confidențialitate atunci când intervin modificări în urma prestării servicii. Dacă vrem să folosim datele dvs. personale într-un mod pe care nu l-am identificat anterior, vă vom contacta pentru a vă oferi informații despre acest lucru și, dacă este necesar, pentru a vă solicita acordul.
Vom actualiza numărul versiunii și data acestui document de fiecare dată când acesta este modificat.
[ Politică aprobată în data de: 24.05.2018 ]
[ Politica devine operațională din data de: 24.05.2018 ]